Пътуващата фотоизложба „Лицето на труда”

Пътуващата фотоизложба „Лицето на труда” гостува на трад Ямбол на 18 юли 2015 г. и на град Стара Загора на 19 юли, 2015 г. Жителите и гостите на двата града можаха да се насладят на творбите на младите фотографи.

 

В изложбата са включени първите най-високо оценени 30 снимки от конкурса, организиран от КНСБ и СНЦ „Младежки форум 21 век” по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност, който е и официален празник на КНСБ. Авторите на фотографиите в изложбата са на възраст между 16 и 35 години от различни краища на България.

Фотоизложбата представя фотоесето „Кой прави живота ни сладък?” на първенеца от конкурса Гергана Курукювлиева, снимката „Спасител от ПСС към БЧК по време на тренировка” на Минко Чернев, който спечели второ място, както и снимката „Занаят” на спечелилата трето място Карина Вутова. Снимките и имената на победителите могат да бъдат намерени на интернет страницата на КНСБ (www.knsb-bg.org -> КНСБ и приятели -> Младежки форум 21 век) и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса – Фотоконкурс „Лицето на труда”.

Изложбата е осъществена с финансовата подкрепа на Европейския съюз и е част от дейностите по проект „Мултиплициране на достоен труд – достоен живот".